1. bazen sana numaradan davrandım. itiraf başlığı da olurdu ama itiraf içinde af var. sana numaradan davrandığım için af dileyecek değilim. bazen ilgini test etmek istedim. bazen bilgini. bazen duygulanımlarını. sıcak ve soğuklarını. bazen sabrını test ettim, bazen zekanı.
    eminim bunları sen de yaptın. ama sen haddi aştın. haddi aşanları sevmem. ilginç hadid de demir demek.
    neden nickim ateş demir, inan bunu hiç bilmiyorum. anlık, çok anlık şeyler bunlar, insanın üzerine yapışan. öğreniyorum. yavaş ve yavaş.
    ben yalnız değilim. ben yalnız değilim. ben yalnız değilim. ne tuhaf bir haykırış. acı ve sitem dolu. yalnızlık kokan bir haykırış. ben, ben olduğumda, yalnız olmaya ve yalnız kalmaya mahkum olduğumu anladığımda, yalnızlığımdan vazgeçmiştim. siz, sen, o ve diğerleri, hepiniz yalnızsınız. onca numaraya rağmen. yooo, aramanı isteyen bile yok.
    klavyeme her tür ayarı çekebilirsin. böyle ufak notlar felan yollayabilirsin gözlerime. üzerinde sevgi ve beraberlik yazan. bu numara bende ne yazık ki işlemiyor. ahh perihan.
    0.5 saniye ile ölümden döndün. yanından hızla geçen o araba. yaşlanarak öleceksin. yalnızlıkla ödeyeceksin bedelini. yalnızlık. kader ağlarını örmede şimdi.
    o üzgün bakışları unutamıyorum. seni görmeden görmüştüm. gördüğümün hsapmaz olduğunu düşünmüştüm. hay allah, o da senmişsin. hahhaha.
    gören ne zaman gözler oldu ki?

    kızımıza devrettiğin gün öldüm ben. sen oynamana devam et. o da devrine devam etsin. bilardo topu muyum lan ben? istaka değiştirip duruyorsunuz? heyy, sakin ol dostum, sekine ablamın adı. kaderimi ıstakalar çizemez. kaderimi ben çizerim. kader çoktan çizildi. bize oynamak kaldı. ben ateş ve demiri aldım. sen kalem ve kağıdı.

mesaj gönder