• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (2.54)
survivor 2016
türkiye'de tv8'de yayınlanan acun ilıcalı ve alp kırşan tarafından sunulan yarışma. dominik cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. haftada 5 gün cumartesi, pazar, pazartesi salı ve çarşamba günleri yayınlanmaktadır.

ünlüler;
çağan atakan arslan, ebru öztürk, eda akkaya, ezgi avcı, ibrahim yattara, nagihan karadere, seda tetik, serkan ercan, tuğba özay, yağmur özdemir, yılmaz morgül, yunus günçe, mehmet özyay
gönüllüler;
aylin şallı, damla can, efecan dianzenza, gizem kerimoğlu, gizem memiç, ibrahim giydirir, nihal candan, semih öztürk, serkay tütüncü, zafer mete
  1. ülkece bir insana bağlanmayı seviyoruz. birini sevdiğimizde fanatik oluyoruz, onu sevmeyenleri dışlıyoruz. bu yüzyılların getirdiği otoritenin alıştırdığı bir durum. bununla ilgili bir ara yazarım. yarışma programlarında da bunun olmaması beklenemez. popstar günlerini hatırlayın. bayhancılar abidinciler dolmuştu ortalık. insana desen ki "gel dayı bak efsane belgesel var böyle insanlık tarihini, evreni falan anlatıyor" bana ne faydası var der izlemez. ne ironi ya. bir de gündüzleri tv8'de yayınlanan survivor panaroma var. televizyonda eğer öyle bir program izleyeceksem ya futbol tartışılır ya da tarihi bir şey. survivor tartışmak ne? tamam koşuyorlar yarış kazanıyorlar falan iyi güzel de semihçiler nagihancılar falan var. yapmayın ya kocaman insansınız.

    survivor'a laf atıp elit gözükme derdinde olan insanlardan da değilimdir denk gelince oturur izlerim de yarışmalarını falan, ama muhabbeti çok uzatmaya gerek yok. bence. bir game of thrones iki bu resmen. izleyin bitsin işte o kadar konuşmalık ne var.
    jimi

mesaj gönder