• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
game of thrones
game of thrones george r.r. martin'in çok satan romanından uyarlanan yeni bir hbo dizisi. yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. ihanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden kadim duvara kadar krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. krallar ve kraliçeler, şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'demir taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.
  1. gelmiş geçmiş en iyi savaş sahnelerinden birini sundular 6×9 da. sonra sezon finali geldi tüyler diken diken her sahnede. her sahne vurucu. izlediğim en iyi şey. terler içinde kaldım istanbul' un sıcağını bastırdı yarattığı heyecanla. bir an septten kaçmaya çalıştım sonraki an cersei ile güldüm. bir an king in the north diye bağırmak geldi içimden. intikam ateşini söndürdüm arya ile. gerçekten fazla iyiydi. sunduğu yeterince iyi değilmiş gibi sunuş şekli ile de bizi bu büyülü dünyanın içine çekti. görerek deneyimlediğimiz duyguları hissetirebildiler. sanatın tanımı got 6×10 dur. emeği geçen herkese teşekkürler.
    (bkz: we believe in sir davos)
    (bkz: jon senin canına kurban)
    (bkz: seni seviyorum lan cersei)
    (bkz: arya bacımsın)
    ayrıca buradan serinin yazarı şişmana bi çift lafım var yazma artık kanka siktir et. ne de olsa olan oldu jon kimin veled-i zinası öğrenmiş olduk. daha da açıklanacak büyük bi sır filan kalmadı ne kendini ne bizi yor.
    vagus

mesaj gönder