1. ay bi dk içimi dökmek için aradığım başlığı buldum.

    dipdibeyken yediği içtiği ve bilimum ihtiyaçları ayrı gitmeyen ama uzak bir yere taşınınca, sevgili bulunca^:çok yazık^ ve yeni -daha eğlenceli, daha sosyal ve daha lüks yaşayan- arkadaş gruplarına takılınca gerçek yüzünü gösteren "dostluk"lardır. tabi kelimenin o büyük anlamı değil burda kastettiğim, yüze söylenen aslında. ama sonra görülüyor ne demekmiş...^:buraya kadar iç yangınımdı evet.^

    genele bakarsam; bence iki insan arasında ne paylaşıldığına göre değişiyor, oraya gidelim burda check in yapalım, uf şu çocuk nasıl ama düzeyinde yüzeysellik barındıran arkadaşlıkların sahte veya sahteye yakın olduğunu, gerçek bir arkadaşlık olmadığını düşünüyorum artık. sadece "birlikte takılan insanlar" olarak görüyorum. hep tecrübe bunlar.
    ama oturup bir şey konuşuyor, gerçekten anlamlı diyebileceğin bazı şeylere kafa yoruyorsan, tartışıyorsan, derdini anlatıp birlikte ağlıyorsan bence arkadaş kavramı burda geçerli oluyor.

    özetle; kişiden kişiye değişmekle birlikte bence aradaki iletişimsizlik, paylaşımsızlık ve yüzeyselliğe bağlı olarak sahte veya kısa süreli olması muhtemel ilişkiler kadınlar ve özellikle genç kızlar arasındaki.

    (çok şükür ki istisnalarım var. onlar benim canımdır.)

mesaj gönder