• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
running man
2010'da başlayan 7 koreli ünlünün bulunduğu eğlence programı.
  1. Kore'nin en sevilen komedyeni çekirge yoo jae suk, bir şarkıcı olan kaplan kim jong kook, asya'nın prensi hain zürafa lee kwang soo, ihtiyar race-starter impala ji suk jin, kore'nin reggae temsilcisi kido haha, goong ile tanıdığımız güzel oyuncu blank song ji hyo, leessang adlı ikili grubun üyesi kang gary adlı 7 koreli ünlünün bulunduğu eğlenceli program. Ara ara diğer ünlüler de konuk olur.
    Başlarda etiket sökme gibi acayip eğlenceli görünen bi oyunla başlayan program şu aralar başka Tür oyunlarla ilerliyor ama zaten önemli olan da oyunlar değil korenin mizah anlayışı. İlk bölümler alışması çok zor gelebilir ama alıştınız mı iki eliniz kanda olsa izlersiniz. Kore dizileri sizi yanıltmasın zira eğlence programları cidden iyidir.
    Şu anda 300 bölümü aşmış durumda ve pazar günü yayınlandığından pazartesi günlerini bana iple çektiriyor. Dünya çapında hayranları olduğundan ingizlizce çevirisi hemen geliyor.
    Jackie chen abimiz de programa konuk olup oyunlar oynamıştır.
    Programın ayrıca çin versiyonu da vardır ama bi koreliler kadar komik değiller. Bazen türk versiyonunun da hayalini çağlar çorumlu, ezgi mola, tolga çevik vb. Ünlülerle kursam da yine de hiç olmasın daha iyi diyorum.
    Uzun lafın kısası her hafta ayırabilecek 90 dakikanız varsa, türkçe veya ingilizce altyazı okumak problem değilse, hiç gerilmeden sadece gülmek istiyorsanız ve tam bir arkadaş ortamı sıcaklığı-samimiyeti arıyorsanız tam size göre bi program.
    Benzerleri için ;family outing ve knowing brothers(ask us anything)
    İzlemek için; dizinin 90. bölümden sonra türkçe çevirisi bulunmakta
    tüm bölümlerinin ingilizce çevirileri ise bu sitede mevcut
    Düzeltme; kang gary yakın zamanda şovdan ayrıldı ve yerine yang se chan (şimdilik kendini çok göstermese de oldukça uyumlu) ve jeon so min(inanılmaz absürd ve tatlı bir karakter şu aralar sırf onun için izliyorum. Şova yeni bir nefes getirdi de ölü havası gitti denebilir) katıldı.
    İlgilenenlere iyi seyirler.

mesaj gönder