1. diktatör olmak.

    benim öyle.

    ilköğretimde öğretilen içi boş, kullananın bile anlamını tam anlayamadığı fakat aslında denildiği gibi olması gereken özgürlük kavramını hayata geçireceğim.

    birbirinin canına ve malına kast edilmediği müddetçe herkes istediğini yaşayabilir.

    sonra müziğin, resmin, heykelin, dansın, filmin, sanatın her alanının kötü olduğunu düşünenleri,

    kimsenin bir bok bilmemesine karşın herkesin diğerini ötekileştirdiği, ayırdığı, kayırdığı, çanak tuttuğu, fitne soktuğu, farkında olmasa da kötülüğe sebep olduğu bu dünyada, tüm bu yukarıdakileri yapanları,

    cinsel sapıkları, tecavüzcüleri ve her türlü ölü yahut canlı, insan yahut başka bir türe kast edenleri,

    ırklar gibi olmayan bir şeye inananı neyse de bunu fanatikleştirip ırkçılığa dönüştürenleri,

    birinin istediği her şeye ibadet edebileceğini yahut etmeyeceğini ve bunun sadece onu ilgilendirebileceğini anlamayan dindar yahut yobazları, (karşı taraftan böyle bir şey görmedim)

    kadınların üstün olduğunu kabul etmeyeni neyse de kendini onlardan üstün görenleri,

    hayvanlara ve doğaya kötü davrananları,

    birinin hayatıyla ilgili cinsel yahut farklı kararlarını sorgulayanları, hatta bu konuda hak tanınmamışken müdahil olmak isteyenleri.

    ve daha sayamayacağım nicesini toplayıp yok etmek istiyorum. nasıl olduğunun önemi yok. cani değilim.

    ama yok ederdim. gözümü kırparsam namerdim.

    şimdi "barış için bombalamak, bekaret için s...... benziyor." diyeni de aralarına katarım, bunu geçelim. şu yukarıda görmüş olduğunuz oksijen israflarının olmadığı bir dünyayı düşününce bile üç dakika mutlu oluyorum, dünya güzelleşiyor. bu nedenle varsın son bir kötülük yapan olarak ben de aralarında gideyim lakin benim gibi insanlar rahat etsin, güzel yaşasın, ben razıyım.

    işte böyle... diktatör olurdum. adam öldürmekte de bir sıkıntı yaşamam, rahatlıkla söyleyebilirim ki... farkında olarak yahut olmayarak birçok hayata son verdiğimizin farkında olan birçok insan da benim gibi düşünüyordur eminim. ben berbat bir insan olan ve yaşamanın ne olduğunu anlamayan kimseye acımazdım.

    merak etmeyin, pek insan içine çıkmıyorum.

mesaj gönder