1. memlekette herkes şark kurnazı olurda yayıncısı geri kalır mı ? tabiki de hayır. pazartesi belirttikleri gibi saat 14:00' dan önce kitap siparişi veriyorum, yani aynı gün kitap kargoya verilmesi gerekiyor 2 gün sonra elinizde olur deniyor sitede. sistem de işlem devam ediyor deniliyor ve 2 gün sonra yani bugün can yayınlarını arıyorum, kitabınız bugün kargoya verildi istanbul içiydi değil mi ? hayır diyince yarın eliniz de olur deniyor o zaman. yani kitabın kargoya verildiğine inanmıyorum, ben aradıktan sonra kargoya verilecek gibime geldi. bayram dönüşü kitabı aramakla uğraşmayayım dedim internetten sipariş vereyim dedim pişman ettiler.
    yayınevi kurucusu (bkz: erdal öz) ve fahiş kitap fiyatları, şundan eminim ki mevzu para oldumu hepsi aynı hangi ideoloji olursa olsun sadece para nasıl gelirse gelsin. eğitim, insan hakları kimsenin umrunda değil.
    edit : kesinlikle kendi sitelerinden alışveriş yapılmamalı inkılap.com da can yayınlarının kitapları, can yayınları.comdan daha ucuza gerisini siz düşünün.

mesaj gönder