1. buradaki ilk entrymde biraz sitem edeceğim sözlüktür.

    meta sözlüğe 15 ay kadar yazdım. 15 nisan 2015'ten bu yana... o sürede güzel insanlar güzel hatıralar topladım. hatta süre zarfını dikkate alırsak insanlar 2-3 yıl öncesine kadar o kadar sürede askerlik yapıyorlardı... karşılığında bize denilen bir sabah vakti sözlüğe girdiğimizde "kapattık arkadaşım" vari bir tavır idi... arayüzünün gayet sade ve başarılı olmasından mütevellit çok sevmiştim orayı. "buralar hep tarla" diye tabir edilecek başlıkları kendimce doldurmaya başlamıştım... şimdi onların hepsi çok açık uçlu cümleler gerekçe gösterilerek ne yazık ki tarih oldu. ha, bi' link vermişler ordan indirin yazdıklarınızı diye; ama o hengame şeklindeki dosyadan o entryleri ayıklayıp buraya yazabileceğimi sanmıyorum. belki 3-5 tanesini taşıyabilirim, bilmiyorum.

    birkaç karar aldım bu süre zarfında ve ülkede yaşananlar mukabilinde; artık kimse ile münakaşaya girecek tarzda entryler girmeyecek ve başlıklara uğramayacağım bile. siyaset, haber, gündem başlıklarından uzak duracağım. okuduğum kitaplardan, dinlediğim şarkılardan, gittiğim tiyatro oyunlarından, oynadığım oyunlardan, izlediğim filmlerden, belki hayatıma dair anılardan, belki ara sıra hukuksal terimlerden ve bisikletten (bisiklet sürüyorum da bu aralar) bahsedeceğim.

    youreads.net'ten beklentim ise, bir gün sabah vakti telefonuma baktığımda meta'daki gibi "pılını pırtını topla" tarzı bir mesaj ile karşılaşmamak. umarım bu laf gerekli yerlere ulaşır.

    merhabalar, soslu fıstık yeniden sizlerle.

mesaj gönder