1. çift kişilik yatak kadar belki de çok az eşyaya bu kadar anlam yüklenmiştir. bir sandalyenin bir gardrobun böyle bir anlamı yoktur hayatımızda mesela. sandalye sandalyedir. gidip bir sandalye alsanız annenizin çift kişilik yatak için yaptığı "ne yapacaksın o yatağı başımıza pezevenk mi olacaksın" yorumu sandalye için geçerli olmaz.

    bu çift kişilik yatak mevzusu hep aynı sebeplerden dolayı suçlanıyor. bence çift kişilik yatak daha sanat müziği bir kelime, sadece seks çağrıştırmamalı. isminde iki kişinin kullanımı vurgulanan tüm eşyalarda olduğu gibi kendi içinde bir yalnızlık da var. yani tek kişi kullanınca diğer taraf boş kalıyor. yalnızlığın ezoterik bir anlatımı adeta. iki kişi kullanmazsan hep yarım hissediyorsun. bunun daha da beteri var. o yatağı iki kişi kullanmak. yoo dostum yoo o iş pembe dizilerdeki gibi olmuyor. kimse öyle koyun koyuna melek gibi uyumuyor. gece yatakta zorluk derecesi orta olan 3lü salto atan insanlar var. ayak serçe parmağını sehpaya vursa iki büklüm olanların gece yatakta gözünüze topuk attığını hayal edin. bu nasıl bir mücadeledir arkadaş. peki ya yüzünüze öksürülmesi uyurken. artık o kadar tatlı gelmiyor di mi?

    bu zorlukları atlattınız her saldırıyı üstün reflekslerinizle savuşturdunuz diyelim. bunun bir de yaz gecesi aynı yatağı paylaşma olayı var. yatakta oluşan sıcaklıkta yumurta pişer. üstelik yatağın soğuk tarafı da kapılmış oluyor ne yazık ki oraya dönemiyorsunuz. benim sıcaktan eriyen arkadaşlarım var size onları da getirirdim ama ne yazık ki yatağın bazası hep emdi o arkadaşları.

    sanırım tek kişilik yatak bu açıdan mükemmel bir seçenek. hem yalnız da hissetmiyorsun, yastığın yorganın tek kişilik senin için bütün kontenjanlar dolmuş tam takım şekildesin. hele duvar dibine çeker gereken soğukluğu da çekersin duvardan yaz geceleri. böyle bir lüks var mı ya? yemin ediyorum sevgilinizi şımartmak için tek kişilik yatak alabilirsiniz. bu onu kesinlikle özel hissettirir.

mesaj gönder