1. bi konuya açıklık getireyim dedim. pek çok arkadaşımızın gözünde büyüttüğü, yeri geldiğinde maddi sorunlarla karşılaştığı bu konuyu nasıl çözeriz ? yapanlara imrenerek baktığımız şeyler aslında basit.
    bende az buçuk, yalan yanlış anlatayım dedim.

    şöyle abi, öncelikle aga ben yapamam demeyi bırakın. seksen tane hibeli-hibesiz program var. oturduğunuz yerden kalkıp birini araştırın, uzun süre durucam diyorsanız bu erasmus veya mevlana olsun. gidin bunların bulunduğu ofise bi selam verin, çay için.

    üniversite öğrencisi değil misiniz ? yolumuz eurodesk'le kesişecek bu sefer.
    uzun veya kısa zamanlı projeler oluyor. bilgi almaya geldim deyin. valla kovmazlar.

    bu da mı olmadı, sivil toplum kuruluşları var. sizleri kısa veya uzun dönem belli projeler için avrupa gençlik değişimi programlarına alıyorlar. hem farkındalık yaratıyorsunuz, hem geziyorsunuz, hem de bi kuruş para ödemiyorsunuz.

    gelelim kısa süre gezicem proje mıroje uğraşamam diyenlere, abi cevap interrail. trenle avrupayı gariban şekilde de olsa geziyosun. beş yıldızlı otellerde kalma ne olmuş?

    seri şekilde maruz kaldığım sorular yüzünden ahanda şöyle de bi video serisi çekmeye karar verdim, buyrunuz. ek bilgi falan derseniz, kanal benim.
    buradan, kanaldan veya twitterdan canınız nereden isterse çiziktirin, elimden geleni yapayım.
    kuz

mesaj gönder