1. o nasil bi sozluk ismi lan erkek adam oraya uye mi olur derken zaten makyaj malzemesi hakkinda konustuklarini ogrendigim sozluk.

    hersey iyi hos da benim bildigim makyaj malzemeleri fondoten, rimel, allik, eyeliner, ruj, oje, kas kalemi olmak uzere 7 cesit, 3 cesit de bilmedigim malzeme olsa etti mi 10. her urunu konusmaya degecek 3er 4er firmanin urettigini farzediyor ve insafli davranarak 4 firma var kabulunu yapiyorum.

    10 kere 4 ne yapar. kırhh yapar ve milliyetci suslu partisinin sozlugu 40 basliktan olusacak ve her basliga girilecek olan maksimum 100 yorumdan sonra konular kitlenecektir ve en iyi tahminle toplam 4000 yorumla sozluk tarihin tozlu raflarinda yerini alir.

    demem o ki aralarina sizmak isteyen youser arkadaslar varsa, sizin uyelik talebi onaylanana kadar sozlukte yazilacak bisey kalmamis ve millet dagilmis olacak.

    (bkz: beyin bedava)
    yaptim..hesabi kitabi yaptim..attim hafızaaağyaa, beyin bedeva.

    duzenleme: sitelerindeki istatistikler diyor ki, toplam girdi sayisi: 422953. toplam başlık 22226, dün açılan başlık 161..what daa fak? bu kadinlar bi cilgin dostum!

mesaj gönder