1. baslığı solda görünce kocaman bir kahkaha attim :))) ben bu sözlükle 2 hafta önce karsilastim. google de bir günes koruyucu krem araştiriyordum pat süslü sözlük cikti karsima. dedim neyyy, süslü mü ?? nasil bir sozluk acaba diye girdim baktim. 'oha yok artik' diye okudum sözlüğü. epey de güldüm, hoşuma gitti :) bir de okurken dedim "millet ne kadar bakimli lan, baya baya ilgileniyorlar kendileriyle. ben oraya uye olsam hic boyle seyler yazamam." sözlüğün adının hakkini veriyorlar :)) neyse sonra ürünü arastirdim. arkadaslar sag olsun epey yorum girmisler, cok yardimci oldular bana.

    yalniz sitede kaldigim süre boyunca bu sozlukte benim dikkatimi bir sey cekti. troll yok, hepsi cok ciddi. bir de kizkardeşlik anlayisi var galiba. kimse kimseye saldirmiyor, hatta güzel seyler söyleyip yardimci oluyor falan. şu hep söylenen, meşhur söz var ya "yok kadin kadini çekemez bilmem ne" diye hah işte onu yikmislar galiba.

    yani herhangi bir krem, parfüm, kisisel temizlik bakim ürünleri, kadın sağlığı, cilt sağlığına dair kücük seyler merak ediyorsaniz bakabilirsiniz :))

mesaj gönder