1. sıkı durun itirafım geliyor; ben burada olduğumdan farklı değilim.. evet hiççç hem de. nasıl olmam gerektiğini biliyorum; zaten çift kişiliğe bürünemem ve ne yorucudur o....

    nasıl olmamam gerektiğini de biliyorum. bir şeyler yaparken ya da konuşurken yüz yüze baktığımda haya duyacağım bir harekette bulunmak benim için utanç verici. bunu övgüyle donatılmış bir narsistlik çerçevesinde söylemiyorum. sadece benim gibi biri anlamıyor bunu. şu yaşa geldim hala anlamdıramıyorum!! insanların çeşitli kostümlere bürünmesini. neysen o'sundur.

    neden karı kız peşine düşersin ya da neden cinselliğini malzeme yaparak erkeklerin ilgisini çekmek istersin? ne ortamın ne de ciddiyetinin önemi var. insanlar gerçekten aç. türkiye 'deki cinsel açlıktan bahsedilmiş ya hani bir başlıkta; sadece cinselliğe olduğunu düşünmüyorum. her türlü eksik duyguya yamyam misali bir açlık var.

    pek çokları farkında değiller ama ne kadar eğri büğrü duruyor yapmaya çalıştıkları. ve evet ben anlamıyorum. ister salak deyin, ister başka bir sıfat yakıştırın. siz akıllısınız ben deli!

mesaj gönder