1. sevdiğinden emin olmadığınız insanı bir nefret nedeni yaratarak terkedin ve sonra seyredin. gerçekten seviyorsa nefretini yenip size mutlaka dönecektir. sevgiye anlam katan şey nefrettir. hem nefretini yenemeyenle ne işiniz olabilir değil mi sevgili youser lar? sevgi karşılıksızdır. o halde sevmesi karşılığında siz ona sevgi sunmayın. bakalım sevgiye hiçbir şey sunmadığınızda hatta nefret sunduğunuzda sizi sevmeye devam edecek mi?

    aşık olanla aşık rolü oynayanı ayırmak için onun egosuna saldırın. kırın, dökün, aşağılayın, bağırın ve ayrılın. aşka ancak ayrılık anlam katar. ayrılıkla aşka düşüyor ve sizden ne yaparsanız yapın ayrılmıyorsa size gerçekten aşıktır. değerli bir hazine üzeresiniz. bir daha asla bırakmayın.

    diyeceksiniz ki yahu ateş, peygamber mi seçiyoruz burada. altı üstü bir sevgili, bir aşk, güzel vakit geçirmek, yalnızlığı paylaşmak felan. kısa vadede haklı olabilirsiniz. kısa vadede daha mutlu olabilirsiniz. ama uzun vadede ben haklıyım.

    bunlar bir erkek için kamilvari, bir kız için kezbani hareket ve tutumlar olarak görünebilir. yaftalamaları hiç umursamayın. yolunuza bakın. sıfatları ve isim tamlamalarını es geçin.

    son olarak 6 ayda senden size yolculuk edenlerle bir daha aynı otobüse binmeyin. onların sevdaları satılıktır. karşılık isterler. orospu gibidirler. almadan vermeye devam etmezler. bir veriyorsa bir, ya da on veriyorsa bir almak ister. bu oran kişiden kişiye değişir elbette.

    allah sevdalının orospusundan herkesi korusun.
    allah herkesin yolunu almadan vermeye devam edenlerle bir ve beraber kılsın.

mesaj gönder