1. Bildiğiniz tüm müziksel deneyimleri unutun, Scott Bradlee's Postmodern Jukebox ile tanışın!

    '' Eskiyi yeniyle harmanlayıp pop müziğe sınıf atlatmak fikriyle yola çıkan Postmodern Jukebox; Postmodern çünkü, eskiyi yeniyle harmanlayıp iki dönem arasındaki duvarları yıkıyor. Jukebox çünkü, çok insanın bildiği popüler şarkılara odaklanıyor.
    İki yıl önce çılgın bir fikir ve yetenekli arkadaşlarla yola çıkan grubun kurucusu Scott Bradlee, oturma odasındaki kanepe performanslarından, kapalı gişe sahne şovlarına ulaştı. Grubun bugün YouTube'da 1.7 milyon takipçisi var, videoları 400 milyondan fazla izlendi.
    Postmodern Jukebox'ın kitlelere ulaşan ilk videosu Robyn Adele Anderson ile kaydettikleri Macklemore'un Thrift Shop şarkısıydı. Şarkıyı 1930'ların jazz stilinde yorumladılar. Videodan kimse fazla bir şey beklemiyordu, emin oldukları tek şey iyi bir iş olduğuydu. Video bekledikleri üzere 10.000 civarında izlendi. Ama beklemedikleri bir şey oldu ve sayı bir gecede 100.000'i geçti. Çok takip edilen internet sitelerinin videoyu ön sayfalarına taşıması ile hafta sonunda videoyu 1 milyon kişi izlemişti. Bu Scott Bradlee'nin 1 milyonun üzerinde izlenen ilk videosuydu.
    Postmodern Jukebox, klavyede Scott Bradlee, bateride Chip Thomas, Bass gitarda Adam Kubota, ve kemanda Stephanie Prive’dan oluşuyor ve vokalistleri temaya göre sıklıkla değişiyor. ''

    https://m.youtube.com/user/ScottBradleeLovesYa
    https://open.spotify.com/album/0qNpZDHr50yHZLTmREOEf3

mesaj gönder