1. şike ile şampiyonluk yaşayanların ve bunu hazmedenlerin 7. şampiyonluk kupasını devlet teşvikiyle alıkoyduğu futbol takımıdır. tarihi boyunca zaman zaman beceriksiz yöneticilerden, çok zaman kazma futbolculardan, bazen ateşli taraftarından, masa başı oyunlardan ve her daim adaletsizlikten çekmiştir.


    şimdi tabii, tff sitesinde yazanlara sorgusuz sualsiz iman eden başka takım taraftarlarının 7. kupa için farklı ifadelerde bulunması gayet doğal. ortada şikedir, adaletsiztir, bilmem nedir olmuş olmamış önemli değildir. puan tablosunda yazan yeterlidir onlar için. onlar için ne olduğu trabzonspor camiası açısından çok da önemli değil gerçi. çünkü (bkz: adalet bir gün size de lazım olur)

    sadece futbol takımı tanım için yeterli değil. zira trabzonspor, taraftarı için futbol takımından çok daha öte bir değerdir.

    ayrıca trabzonspor, taraftarı için gerçek bir kanser sebebidir. takımın tökezlemesine sebep en kazma futbolcuların inatla ve ısrarla ilk 11'de sahaya çıkmasına akıl sır ermiyor. onca başkan, yönetici, teknik direktör değişti, yetmedi oynanan stad değişti, bizim kazmalar hâlâ ilk 11 oyuncusu. anlamakta zorluk çekiyorum. zeki yavru dediğimiz adam nasıl oluyor da yeri doldurulamayan adam oluyor?

mesaj gönder