1. öncelikle sistemin beğendiğim ve beklemediğim kısmı; parayı ödedikten itibaren değil, kart elinize geçtiği zaman kullanım süreniz başlıyor. işin doğrusu da bu tabi ancak bu ülkede pek önemsenen doğrulardan birisi değil.

    kart elime dün geçti aktifleştirdim ve bugün de ilk filmime gittim. sinemia kartınızı ininal kart üzerinden aktif etmeniz gerekiyor yoksa çalışmayacağı ibaresi var internet sitesinde. bende kendinden fazlasıyla şüphe eden birisi olduğumdan ilk kullanımım esnasında kasada problem yaşamak istemeyerek internetten aldım biletimi. bunun için ileri tarihli bilet alma seçeneğini kullandım. ilk gittiğim film suikast idi, film pek başarılı değildi ancak önemli değil zira üniversite hazırlık senemi paso sinema ile geçirmeyi düşünüyorum. kısacası ilk kullanımımda bir sıkıntı yaşamadım. umuyorum 9 aylık üyeliğim de böyle sorunsuz geçer.

    ayrıca mars cinema club kartı ile cinemaximum sinemalarına giderseniz aldığınız her 8 sinema bileti için 1 bilet kazanıyorsunuz. benim gibi işi gücü bırakıp sinemaya gitmeyi planlıyor ve arada sırada arkadaşlarınızı da yanınıza almak istiyorsanız bu hediye biletler işe yarayabilir. ya da bu hediye biletlerden para kazanırsınız orası size kalmış.

    bu arada internette okuduğuma göre ilk başlangıçta davetiye sırasına girdiğimizi düşünüyoruz ancak orada mevcut bir sıra yokmuş, sistem rastgele olarak havuzdan seçiyormuş kişileri. ben ilk gördüğümde öylesine bir başvurmuştum yaklaşık 5-6 ay sonra mail geldi. açıkçası unutmuştum bile ben böyle bir olayın varlığını.

    şuan için güzel bir uygulamaya benziyor, yarın da star trek sonsuzluk isimli filme gitmeyi düşünüyorum. sinemia ile gittiğim her filmi de not edeceğim, 9 ay sonunda nasıl bir tablo çıkacak merak içerisindeyim. siz de bence öyle bir başvurun, sıra size çıktığı vakit uygun gelirse alırsınız kartı. size uygun değilse eğer, hakkınızı arkadaşınıza devredebiliyorsunuz . öyle bir seçenekte mevcuttu bende. iyi seyirler efendim, çok fazla reklam yapar gibi oldu ama bilgim dahilinde olan şeyleri yazayım dedim.

mesaj gönder