1. meksika birasıdır. alkol oranı %4.5dir. yeaaa bu nasıl bira su gibi diyenler. biranın özelliği light olması, aromasını sevmiyorsan içmeyeceksin. git hoegaarden grand cru iç, kırmızı tuborg iç, lucifer iç, kwak iç ama corona içme.

    yeeaaa garsoon pardon buna limon koymamışsınız diyen arkadaşlar. öncelikle limon değil o lime. limonu sen git salatana sıkarsın. lime a gelince, limesiz corona içemem ben diye şekil yapmadan once onun neden orada olduğunu bi araştırın. bira meksika birası, meksika da sıcak ve sinekvari böceklerin bol olduğu bir bölge olduğundan dolayı biranın ağzına herhangi bir böcek konmasın diye tadı ve kokusu keskin olan lime yerleştirilir şişe ağzına. limesız da pekala içilebilir fakat orijinalliğini kaybetmek istemeyenler için tercih sebebidir.

    bu bira yukarıda belirttiğim sebepten dolayı şişe ile içilir. coronayı bardakta istemek, dogasina biraz aykırıdır. buz gibi içiniz, içimi yumuşak, aroması harika, ısınmadan rahat rahat bitirebileceğiniz, devamında 5-6 şişe daha rahatça devirebileceğiniz bira tipidir.

    not: fiyatı normal biralardan biraz daha yüksektir. fakat unutmayın, kalite ucuza alınmaz. afiyet olsun efem.

mesaj gönder