1. zamanında böyle bi ameliyat falan geçirdim, ondan sonra babam ne istersen yapmana izin vericem dedi böyle bir şeyler istememi bekliyordu, ben de dövme yaptırmak istedim.. kafamda kendime yaptıracağım beş adet dövme var ama bir tanesini yıllardır çok istiyorum.
    neyse benim annem babam da aşırı böyle sağlık konusunda hassas tiplerdir, babam telefonla 3 dalka konuşsam kanser olcan geberecen falan der direk geçen bu yüzden kavga ettik yani ehehe bi rahat konuşturmaz beni, iyi zamanlarında konuştuğun kulağını değiştir falan diye gelir ama ona bile çok dayanamaz.
    benim de yaptıracağım dövme yıllardır belli zaten, işte araştırdım bayağı tunalıda bir dövmesi var böyle randevu falan aldım, babamla gideceğiz 2-3 güne.
    neyse gideceğimiz gün geldi ben böyle mıtlıyım falan.. ayakkabılarımı giyiyorum yani çıkacağım, annem telefonla konuşuyordu bir dakika bekle dedi. iyi dedim ben de ne olduğunu anlamadım. kapattı telefonu yok yaptıramazsın.. dedim haydaa ne var. allerji doktorunla konuştum yaptırmana izin vermiyor vücut inflamasonu diye bir girdi.. 30 saat yarı latince-ingilizce az biraz da türkçe bir şeyler anlattı işte yok yaptıramazsın ileride şöyle şu mekanizmadan allerjik reaksiyonlar gerçekleşebilir vücuttan şöyle atılmaz böyle atılmaz.. babam zaten o kutsal "allerji" kelimesini duydu.. aha dedim sıçtık daha siktinsene dövme yaptıramam.
    siktinsene oldu hala kavgasını ediyoruz eheheh neyse ben dedim zaten sizin paranızla sizin istemediğiniz bir şeyi yaptırmam da ilk maaşımla dövme piercing ne varsa yaptırcam göreceksiniz diye.. yalan olduk yani arkadaşlar


    edit: normali sittin sene gençler biliyorum ben de onu

mesaj gönder