1. temiz adamın parfüm kullanmasına gerek yoktur nasıl bir mantık. temiz olursun ama güzel kokmazsın ve bu eksiği kapatacak birşey ararsın ya da daha güzel kokmak önemlidir dersin ve kullanırsın.

    mesela şampuan saç kremi tarzı şeyler kullanmıyorum bu pis olduğumu mu gösterir hayır, (çoğu kişiden daha titiz ve temiz olduğumu düşünüyorum özellikle kötü kokmaya tahammülüm yok, arabada yedek kıyafet falan taşırım terlediğimi hissedersem değiştiririm, yanımda yoksa alırım ucuz bişeyler yine değiştiririm kaldı ki iş bu raddeye nadiren gelir. ) bu kullanmadığım şeylerin eksikliğini de parfümle gideriyorum ayrıca kendimi iyi de hissettiriyo kokusu.

    pahalı parfüm alacak kadar zengin değilim zaten az sıkmadığım için çabuk da biter, dandik bir marka da ne kalıcı oluyor ne güzel kokuyor. tercih ettiğim bir iki doldurma parfüm var yıllardır değiştirmem severek kullanırım.

    içinde alkol var diye günah demeyin efendim kullanın kullandırın bazen cebimden çıkarıp yoldaki otobüsteki adama sıkasım geliyor. hadi başkasını sallamıyosun da kendin de mi rahatsız olmuyosun davar gibi kokmaktan.
    wtf

mesaj gönder