1. ülkemde fazla abartılan insanlar anlamasın diye yırtınılan, penisin erekte olmasından çok daha normal olan ve normal karşılanması gereken insani durumdur.

    saklanmaya çalışılması eski dönemlerde anlaşılabilir çünkü şerefsiz pedofili hemcinslerim yaşına başına bakmadan karşıdakinin isteğini umursamadan sırf regl oldu diye çiçeği açtı bunun artık 7.karım olsun mantığıyla torunu yaşındaki çocuklara yavşadığı için o dönemlerde zorunlu olarak gizlenebilirmiş.

    ama günümüzde bazı kadınlar fazla abartıyor bu gizliliği kulaktan kulağa konuşup elden ele ped gezdirmeniz ya da bu diyalog neticesinde 2 kişi olarak tuvalete gitmeniz biraz saçma geliyor.
    mesela bi kez eve gelen bi arkadaşım regl olmuş ve ped almamış evdeki diğer arkadaşlarda da yoktu kıvranıp duruyo napcam diye neyseki ben açık sözlüyüm de direk sorup kıza evde olan paketi verdim (evde nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok sanırım annem bırakmış bi geldiğinde dönünce lazım olursa diye ) kız da utana sıkıla aldı teşekkür etti falan lan ne gerek var ki utanmaya kadınlar büyütüyo tabu haline getiriyor biraz da.
    neyse ki her kız böyle değil aklıma gelen her türlü bok püsür soruya cevap verebilen arkadaşlarımda var.

    edit: aynı sünnet düğünü gibi bunu kutlamayı da saçma buluyorum ikisine de ne gerek var yani (oğlum olursa geçtim sünnet düğünü yapmayı, sünnet ettirmeyi bile düşünmüyorum kendi karar vericek yaşa gelince yaptırır isterse)
    wtf

mesaj gönder