1. basit bir matematik aslında bu. çok içerim diyen adamlar o çok içme seviyesine gerçekten vaktinde yaptığı çok içme idmanları sayesinde ulaştı. şimdilerde düzenini kurmuş dostlarımla içerken hepsi erkenden dağılıyor. adamlar artık eskisi gibi içemiyor. mevzu bir tane enzim sonuçta alkolu yıkan. erkeklerde tüm sindirim sisteminde varken kadınlarda sadece karaciğerde mevcut. kadınların erken çarpılması o yüzden. neyse konumuza dönecek olursak tek bira ile sarhoş oluyorsak yarın iki bira ile olacağız içmeye devam edersek. sonrası bir büyük sonrası yalnızlık. 4 birada sarhoş olmak ideali sanırım. öyle fazla iddialı olmamak lazım erken sarhoşluk erken mutluluk sonuçta.

    onun dışında reflüsü olan arkadaşlara tabii ki kahve baharatlı yiyecekler çikolata gibi alkolü de önermiyoruz. bol bol ppi öneriyoruz.

    edit: bazı doktor arkadaşlar verdiğim tıbbi bilginin hatası konusunda uyardı ve araştırdım. ilgili araştırmada enzimin mide içindeki hali kadınlardan etkinliği daha fazla tespit edilmiş olduğu yazıyor. buradan kadınların da bir miktar aynı bölgelerde bir miktar enzimi bulunduğunu gösteriyor. demek sadece sadece kc'de değilmiş.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12107043

mesaj gönder