1. sevgili arkadaşlar, bugün itibarıyla 4.415 tl fidan paramız bulunmakta. köy derneği ile fidan dikimini yapamıyoruz, hem paramız yeterli gelmiyor hem de oradaki orman şefliği işi zora sokuyor.

    dolayısıyla b planına geçip istanbul orman işletme müdürlüğüne geldim. dilekçe ile başvuru yapıp orman müdürlüğü hesabına paramızı aktaracağım. birkaç güne kadar diktigimiz 500 civarı fidana dair sertifikamız verilecek.

    bir önerisi istegi olan varsa bana yarım saat içinde iletebilir.

    tüm bağışçılara çok teşekkürler. bilmenizi istediğim bir husus var; herkes çok şaşırdı bu süreçte, yetkili birine ulaşana kadar birçok kişiden nasıl yani bağış? bağış mı? gibi sorular duydum. insanları böyle iyi bir anlamda şaşırtmak bile çok güzel bir duygu gerçekten. evet bir grup insan bir araya geldik ve gücümüz yettiğince fidan dikmek için para topladık. hepinizin yüreğine sağlık, kesesine bereket.

    ek.1: 14:30'a kadar hesap açık. katılmak isteyen eft yapabilir.
    ek.2: hatıra ormanı için 20.000 tl gerekiyor. bizim o kadar paramız yok. tamamlanabilir durumda da değil.
    ek.3: dahil olduğumuz ağaçlandırma tamimi. burada sertifika örneği de mevcut.
    ek.4: bağış toplamı 5.865 tl oldu.
    ek.5: işlem tamamlandı, çatalca bölgesinde youreads hatıra ormanı adıyla 587 adet fidan dikilecek. çatalca bölge ile irtibata geçip dikime katılabileceğiz. sertifika aldım ama imza bekliyor. dekont ve sertifika duyurulacak.
    ek.6: (bkz: youreads hatıra ormanı sertifikası)

    herkese tekrar teşekkürler.
    abi

mesaj gönder