1. güzel bir etkinliğin daha sonuna gelmiş gibiyiz. gibiyiz diyorum çünkü ağaç dikimi var sırada. ^:zamanı abi tarafından açıklanır önümüzdeki günlerde.^ bu süreç boyunca pek çok şey yaşadık, öğrendik. bize inanan kadar inanmayan da vardı ki bu çok doğal. bu noktada o insanları da anladık. fakat her zaman diyorum ya hani, önemli olan şekli şemali ne olursa olsun bir şeylerin oluşmasına vesile olmak. bu kimi zaman bir çocuğu kitapla buluşturmak, kimi zaman ise ağacın toprakta yeşermesine, dallanıp budaklanmasına vesile olmak..

    bu doğrultuda hayallerini peşine takıp gelen youreads'in sevgili yazarlarına; youserlarımıza gönülden teşekkürü bir borç biliyorum.


    ozumm, lafi dinlenmeyen insan, horizon17, yagmur kurusu, yakgul, tatlisubalinasi, yeni1hayat, ciddihendrix, garavel, la douleur ne m abandonne pas, okuryazarcocuk, maligndoc, merc, otello, lusacan, zepur, tin abutut, marangoz olmak isteyen adam, grey warden, beat rice, biberbey, kitapayraciolmayanadam, elifweatherwax,30 mg paroksetin, suni canli, kabuletartikmk, kullaniciadibulunamadi, fningalaksirehberi, badboy, otlu peynirli, karalama defteri, mesut, ceybey, ulotrix, nemesis, verguzbay, tanriyibizyarattik, shaman, kayser.soze, eksper, yasasinkotuluk ve dufduf..

    edit: dene yanil da beyaz gargamel'in sayesinde unuttuğum kişiler arasından çıkarılmıştır, teşekkür ederim tekrardan. bu unutma içinse affola..

    yukarıda adı geçen ve isminin açıklanmasını istemeyen tümm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

    ** umarım adını es geçtiğim biri yoktur; sürçü lisan ettiysek affola..
    ** ayrıca bize dışarıdan da yardım eden, ismi geçmeyen ama arkadaşlarımız vasıtasıyla katkı sağlayanların da hem emeklerine hem de gönüllerine sağlık..

mesaj gönder