1. cok sinirlenmedigim muddetce kadini azarlayip, hakaret etmemisimdir. bunun da zararını gormedim. karsidaki icin kendimi bozacak, bunu surekli hale getirecek biri degilim.

    ama sunu farkettim, ozellikle bazi yorelerde, kizlar gerçekten hakaretten hoslaniyorlar.
    kucuk biraderimin evlenmeden once onlarca manitasi olmustur. abarti yok bunda kesinlikle, kasar peynirini severdi, kisa orta sureli iliski yasardi, zevk meselesi. onlara demedigini birakmaz, sıkıldığını kapi onune koyar, kopek yerine bile koymazdi. analarina ettigi kufurler bize kadar gelirdi bazen. kizlar kopek gibi yalvarirdi bazen bizimkine. evet, bende hala cozememis durumdayim.
    gun geldi buldu bi kiz, evlendi. ona cok iyi davrandi. kadinlardan cok iyi anladigi icin oyle seyler yapti ki cok az kadin erkeginden bunlari gormustur. cogu kadin sasirirdi kardesimin esine verdigi degeri gorunce. sonra ne oldu biliyor musunuz. o kiz kardesimin en hafif tabirle agzina etti. sonra bizimki yine de son ana kadar elinden geleni yapti ve bitiren kendi olmadi. bosandilar. eskisi cok pisman oldu ama bizimki artik kabul etmedi tabi ki.
    ve yine bizimki artik kizlarla birlikte olmaya basladi yeniden. yine kizlara kopeklermis gibi davraniyor, tabirimi mazur gorsun kizlar, ama oyle. kizlar da kopek oluyorlar karsisinda.
    cedit: cinsel seks esnasinda kadinlarin dirty talking ve domine edilme talebi de bence bu isteğin disa vurumu.

    cedit iki: vay aq kadin dusmani da olmusuz. neden bi insan ekrana domalip da kaba etiyle okur ki sozlugu anlamiyorum. aklima bisey geliyo ama neyse o kadar da degildir heralde.
    gozleriyle okuyup akliyla yorumlanirsa görülür ki ben kadinlara karsi kotu davranacak bir insan degilim. yalakalik yapacak olsam "ayy ne kotu erkekler var yaa" derdim.
    iki. zaten tum kadinlar demedim. bazilarini kastettigim, hatta bazi yoreleri diyerek cerceveledigim asikar. yore ismi verip, gereksiz tartisma acmak yersiz ve yanlis anlasilabilir.
    uc. bu tespite katıldim. benim gibi katilacak kadinlar da vardir kesinlikle.
    dort. bunu daha once arkadas ortamında sasirarak konustugumuz icin birseyler karalama istegi oldu icimde. yazdim gectim aq. kultur aginda vermis oldugumuz rahatsizlik icin ozur dileriz.
    kac olduysa artik. mazur gorsunler ifadesi bi ozurdur aslinda. istemeden, ama mubalagali kullanildigi asikar.
    saygilarimla "arz" ederim.
    niye kastim bu kadar ben de anlamadim da neyse yazdik bosa gitmesin.

mesaj gönder