1. ben de bir yazayım istedim şuna; hadi bakalım.

    şimdi; beni seven sever sevmeyen de sevmez. kimseye ne zorla seveceksin demişimdir ne de sevmeyene, antipatik ve travmatik bulana, "noluyyyy beni sevvv" demişliğim vardır. yani nick altımda beni sayıp sevip, ilgi alaka gösterenler için kullanılan o "yalaka" tabiri var ya; şahsım adına değil de aralarından bir çoğunu tanıdığım arkadaşlarım adına üzülüyorum. hepsi gözümde gerçekten çok kıymetlidir. henüz tanışmadıklarım için de durum aynı, ben de sevip sayıyorum; güzel paylaşımlara imza atıyoruz birlikte. lakin böylesine saygısız ve mesnetsiz bir argoyu kesinlikle hak etmiyorlar. onların aldırış etmediğini biliyorum ben de; siz de bilin diyorum..

    gelelim diğer hususa; zaten şurada bir avuç insanız. pek çoklarını tanıyorum evet. tanımasam da gözlemliyorum, hakkında bir fikir sahibiyim. farklı bir rumuz ile gelip nick altımda şarlaması birinin ama sonra gelip de başka bir rumuz ile hiç bir şey yokmuş gibi davranması.. ciddi bir ruh hastalığının habercisi olsa gerek. malum son dönemlerde türüyor yeni yeni rumuzlar.. bakın, dışarıdan yeni katılanlar olabilir, eyvallah.. zaten çok belli eder böylesi insanlar da.. adamın işi bildiğini paylaşmaktır, yazar çizer. gidip de mikser görevi görmez, dikkat çekmez, bir grup varmışcasına da hareket etmez. o yüzden yemeyin bizi. derdi olan varsa bence bizzat görüşüp konuşsun. arkadan laf yetiştirmek sokak başlarındaki hanım teyzelerimizle, kahvedeki tespih sallayan dayıların işi. valla ne yalan söyleyim çok komik oluyorsunuz böyle laf çakıp vurgu yaptığınızı sanarak.

    içimde kalmasın bir mevzuyu daha dile getireyim; başlık nick altı savaşları ya, yine nick altında değerlendirmeye alındığı için açıyorum bunu, radyo ile bir sorunum yok. keza dj arkadaşlarım ile de. tünele girmiyorum epeydir evet de, denk gelirsem dinlerim. ne kadar emek harcandığını biliyorum. kimseyi peşime takmışlığım da yok; gayet hür iradeli insanları bünyesinde barındıran bir yer burası. isteyen istediğini yapar, dinler, söyler. tıpkı şu an benim yaptığım gibi. çocukça kinler güderek, eline salon minderi almış velet misali sözleriyle kalkan oluşturup burnunu çeker bir tavırla cephe alıp kininizi her yerde kusmanıza gerek yok. bu dünya kimseye kalmıyor..

    dünya olarak savaştan çok bıktık. geçinmeyi bilmek gerek.. şu sözleri sarf edip zamanınızı almayacaktım ama bir kaç kendini bilmezin aslında bilindiğini söylemem gerekiyordu. ve yineliyorum; saygı sevgi çerçevesinde düşünce ve duygularını dile getirmiş insanlara hakaret etmeniz hiç hoş değil, çocukluğunuza veriyorum.

mesaj gönder