1. sonunu iyi görmediğim mecra.

    gözlerime inanamıyorum. zamanında eksi manyağı edilmiş tiplere, günlerdir bir troll güzellemesi gidiyor sözlükte. yaa aslında çok komikmiş, bunlar sözlüğün neşesiymiş, hep mi ciddi konularmış vs.

    konuya nereden başlamalı onu bile bilmiyorum... gelişine yazacağım.

    bu hikayeyi tekrar tekrar gördük.

    bana göre komik değil ama, bir an için sözlükteki birkaç trollün "sözlüğün neşe kaynağı" olduğunu kabul ettim diyelim. içtenlikle soruyorum: nedir bunun sınırı? ilgi çekme amaçlı bu troller gibi 50 troll daha dadansa sözlüğe, gündem troll başlıklarından geçilmese mesela, hm?

    ben olacakları yazayım, "yaa sözlük eski tadı vermiyor artık" serzenişleri başlar önce. "nerede o eski troller, ama onlar çok güldürüklüydü :/" diye devam eder. gündemin troll başlığı kaynadığı bir ortamda, nitelikli yazar birer ikişer terk etmeye başlar yavaştan, daha önce hep olduğu yaşandığı üzere. sonrası da malum, istiklal marşı ve kapanış.

    üstelik tam da bugün "keh keh, ne komik çocuklar bunlar yav" alkışını tutanlar başlayacak serzenişe.

    ne yapacaksın mesela? troll kotası mı koyacaksın sözlüğe? hadi buradaki arkadaşların başarılı troller olduklarını kabul edip onları bir kenara ayıralım. yarın bunlara özenip gelen niteliksiz yazar akımını nasıl durduracaksın mesela? cidden soruyorum.

    daha önce de yazdım; ilgiyi troll çeker evet. ama böylece nitelikli bilgi arada kaybolur. nitelikli bilgiyi talep eden okur da, yazan yazar da keriz değil. bir iki takılır, sonra çeker gider. o çok övündüğün genel youreads profili, bir gün bir bakmışsın ilgi manyağı trollerle ve niteliksiz yazarlarla dolmuş.

    bak birşeyi gerçekten çok merak ediyorum.

    sen ekşi'de, instela'da, uludağ'da ne bulamayıp da gelmiştin buraya? dehşet zeka kokan troll başlıklarının alası var ekşide mesela. çılgın atan entryler var. bak ne güzel "çalıntı" da değiller üstelik, mis gibi orjinal başlıklar, hm?

    neden burada, "kıytırık" bir sözlük klonunda takılıyorsun?

    yahu sen moderatör arkadaşım, neden onlarca yazarı küstürüp, yüzlerce nitelikli yazarın ısrarla burayı tercih ettiğini unutup birkaç dingilin oyuncağı ediyorsun güzelim sözlüğü, cidden merak ediyorum bunu..

    "işte, bazı şeyler küçük mekanların neden hep küçük kaldığının küçük bir ispatı aslında.."

    daha da anlatacak pek birşey yok gibi.

mesaj gönder