1. sevgili sözlük birazdan yapacağım itiraf için ileride benimle taşak geçmeyiniz.
    insanlık hali, herkes cami tuvaletine sıçabilir.

    yıl 2012 üniversite 3. sınıf yeni bitmiş herkes evine gitmiş ben ise her zamanki gibi girmeye hak kazandığım bütünleme sınavlarının tadını çıkarıyorum. inanın çok zevkli olmuyor.

    evde tek kalırken elektrikler kesildi, faturayı yatırmak için param yoktu, arkadaşlarda göndermeyince, elektriksiz kaldım artık gündüzleri ders çalışıyordum. sonra aynı olay su için oldu, sular kesilmişti, artık gündüzleri ders çalışıyor, sıçmak içinde cami tuvaletine gidiyordum. her şey çok güzel değil mi?

    son bütünleme sınavı cumartesi günü idi, pazar gününe biletimi aldım. gündüzleri telefonu internet kafede şarj ediyor ders çalışıyor, sıçmak için cami tuvaletine gidiyordum.

    çarşamba günü marketten bir şeyler aldım(kart ile), sonra atm'den 20 lira çektim. parayı çekerken hay amına koyayım kartı markette unuttum dedim ve markete doğru koşmaya başladım. sonra dedim ki kartı markette unutsam ben bu yirmi lirayı atm'den nasıl çektim? akıl küpü olmak kolay değil tabi.
    sonra yolun yarısında atm'ye doğru kartı kurtarmak depara kalktım ama kart yutulmuştu.

    artık 20 lira ile üç gün susuz ve elektriksiz evde yaşarken, girdiğim bütünleme sınavlarından kalmayı da başarmıştım. bu da böyle bir anımdır.

mesaj gönder