1. sene 2004, yurtta ilk senem. bizim liseden aynı üniversiteyi kazandığım bir arkadaşımla gittik kaydımızı yaptırdık, 2 kişilik odaya geçtik bir yandan sohbet ediyoruz, bir yandan eşyaları yerleştiriyoruz.

    daha sonra türlü fantastik olaylarına şahit olduğumuz gece bekçisi gelip bizi uyarıyor, " gençler hoşgeldiniz, hayırlı olsun, vicdan yaptım size söylemem gerek, yan odanızda piçin biri kalıyor, 3 senedir aynı odada, 1nci sınıfı da geçemedi daha. yanına gelen bi hafta dolmadan odayı terkediyor, siz samimi olmayın e mi kardeşlerim"

    ulan dakka 1 gol 1, neyse odasına geçecek olan düşünsün bize ne amk dedik, demez olaydık. 10 dakka geçti geçmedi, paldır küldür bi koşturmaca, odaya temiz yüzlü genç bi çocuk ağlaya ağlaya girdi. çocuk ne olduysa sinir krizinin eşiğinde tango yapıyor.

    bunu sakinleştirdik, bi bardak su içirdik, ulan çocuk bir yudum sudan alıyor, yarısını hıçkırıklar eşliğinde bardağa geri bırakıyor. ben de arkadaşı kesiyorum ona da inceden bi tırsma inmiş, merakla çocuğun konuşmasını bekliyoruz.

    neyse olay açığa çıktı, elemanı aynı gece bekçisi aşağıda uyarıyor, çocuk zaten evinden yeni çıkmış bilmediği bi şehirde bilmediği bi yurda burda kızlar teklif ediyormuş hayalleriyle çıkmış gelmiş, ilk öğrendiği şey oda arkadaşının manyağın önde gideni olması. sonra çocuk odaya hangi cins bi hayvanla karşılaşacağını düşüne düşüne giriyor, bizim piskopat odada yok, ancak yatağının üzerinde gördükleri çocuğu bu hale sokmuş:

    sırasıyla bıçak, prezervatif ve sigara yanyana duruyor. çocuk da zaten olayı zor anlattı ama parçaları birleştirmiş tabi kafasında: "beyler beni kurtarın, bu herif gece beni bıçak zoruyla sikecek, üstüne de sigara içecek" diye diye bir hal oldu garibim.

mesaj gönder