1. güzel bir site. ancak, özellikle sitedeki sahaflardan alışveriş yapılırken dikkat edilmesi gerekiyor. gayet ilgili, bilgilendirici, dürüst satıcılar olmakla birlikte bir iki kere denk geldiğim hakkında yorumları da olumlu olan katakullici ekipler var.

    Geçenlerde, sitede "1927" basımı olduğu belirtilen, fiziksel durumu da gayet iyi^:fotoğraflardan ^ olan yabancı dille yazılmış bir kitap ile ilgilendim. çok bulunmayan bir kitap olsa da net üzerinden yaptığım biraz uğraş isteyen araştırma neticesinde ise sitedeki kitabın "1963" basımı olduğunu öğrendim. satıcıya sorduğumda "evet, efendim yanlışlık olmuş" dedi.

    maddi/manevi değerli bir kitabı sadece internet üzerinden, görmeden almak için biraz riskli site. çünkü kitapların fiziksel durumları tamamen satıcının değerlendirmesi ya da göstermek istediği şekliyle bildiriliyor. ayrıca bahsettiğim durumlarla karşılaşmak olası. diğer türlü iyi durumda güncel ya da her daim okunan ikinci el kitapları neredeyse yarı fiyatına bulmak mümkün.

    bir de şöyle şeyler var ;





    bazen, yazarı tarafından gene ünlü/ünsüz bir yazara ithaf edilerek imzalanmış ilk basım kitapların ciddi meblağlar ile satıldığını görüyorsunuz, üzülüyor, anlam veremiyorsunuz.

mesaj gönder