1. bu sıcak haber üzerine beynimde dönen "çaktım bu işi!" ampülleriyle açılın tespit yapacağım.

    öncelikle ülkemiz adına hayırlı bir haber değil. hdp ile yakından uzaktan öteden beriden bir yakınlığım yok. fakat! bu hükümet çok zeki. halkını nasıl kandıracağını iyi biliyor. 15 temmuz üzerine oluşturulmuş ve salt bunu çözümlemek adına gerçekleştirilmekte olan kanun hükmündeki kararnamelerin nedense sadece muhafelet kesime denk geldiğini merak edelim. feto ile kol kola gezen demirtaş mıydı? feto ile kol kola gezen cumhuriyet gazetesi miydi? kim soktu böyle iliklerimize kadar bu adamları? siz. en çok sizin içinizde var. fakat pişkinlikle bizim teşkilatımızda hiç fetöcü yok demek nasıl bir aymazlıktır bilmiyorum.

    gözü dönmüş başkanlık meraklısı efendilerinin yolunu açmak için bütün engelleri kaldırıyor adamlar. buna yok pkk ile işbirliği için göz altına alındılar yaşasın hükümet!!! diyecek çok insan var. bu adamlar kaç yıldır mecliste söz sahibi peki? şimdi mi akıllarına geliyor bu, yoksa yine mi kandırıldılar? hatta birkaç yıl önce apo güzellemesi yapanlar da sizdiniz. ülkemin milliyetçisi buna itibar edip ayakta alkışlayabilir ama demokrasiyi yozlaştırmak adına çanlar bizim için de çalıyor sevgili ulusalcılar. bugün bu yangını söndürmediğimizde yarın bize sıçrayacak, unutmayın.

    ve ayrıca hdpli milletvekillerinin göz altına alınması ne terörü bitirir ne de ateşi keser, bu olsa olsa fitillemektir. başkanlığı fitillemek, gerisi lafügüzaf...

mesaj gönder