1. ciddi manada bir yanılgıya ve peşinen saçma sapan konuşmalara itiyor ortam insanları sanırım. açık şekilde akp ve tüm politikalarını eleştirmeme hatta bizzatihi nefret etmeme rağmen, aşağı yukarı aynı şeyleri düşündüğüm insanların bu kadar bilinçsizce gaza gelmesi ve ortalığı velveleye veren saçma guruha çanak tutması beni çileden çıkarıyor.
    sevgili arkadaşlarım her yerde bas bas bağırılan gözaltı kararı falan gibi manşetler olayı egzajere etmekten baska bir anlam taşımıyor. hukuki olarak elimde bulunan bilgilerle şu an için yaptığım yorum şudur ki, yaşanan bu olaylar esasen tipik bir gözaltı prosedürünü yansıtmıyor. bu adı geçen milletvekilleri haklarınında bulunan fezlekelerle ilgili ifadeye çağırıldılar adli makamlar tarafından. fakat bu davete icabet etmedikleri için kolluk marifetiyle ifadeye götürülüyorlar hepsi bu. olaya milli iradeye darbe gözüyle bakmak saçmalıktan başka bir şey değil şu an itibariyle.
    he milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasını konuşalım, gecenin bu saatinde baskın verir gibi gitmelerini konuşalım bu açılardan eleştirelim hatta küfredelim isterseniz. ama basit bir kolluk marifetiyle ifadeye götürülme olayını büyütüp boşu boşuna gerginliğe sebebiyet vermenin luzümü yok. zaten gerginlikten inanılmaz şekilde beslenen bi iktidar varken biraz daha serinkanlı olmaya davet ediyorum herkesi.
    okumayıp ya da okuduğunu anlayamayıp hemen üzerime saldırmayı düşünenlere kısa bir son not: şu an elimizdeki veriler çerçevesinde bu hukuki olarak bu sonuca ulaşıyorum. sabah uyandığımda belli başlı başka hukuksuzluklar meydana gelirse -ki hukuk tanımaz iktidardan beklenir- onlarla ilgili de oturur yazarım.

    edit:yazım yanlışı

mesaj gönder