1. moba tarzında olmasına rağmen dota oyuncuları için daha çok fun map havasında gelecek bir oyundur. uzun yıllar dota oynayan biri olarak hots da farklı olan şeylere değinecek olursam
    günlük görevler ile altın kazanarak hero, mount, skin tarzı bir çok öğe alabiliyoruz -hesaba para yükleyerekte satın alabiliyoruz lanet olası paranın satın olamayacağı hiç bir şey yok tabi ama fiyatlar bence baya bir kallavi-
    bunun haricinde her hafta yeni rotasyonla bize belirli sayıda hero verilmekte aralarından istediğimizi alıp oynamakta ise serbestiz.
    her hero 10. seviyeye gelebilmekte bu ilerlemede ilk 4. seviye de tüm yetenekleri açılırken ilerleyen seviyelerde profil resmi, mount vs. özellikler açılmaktadır. aslında oyunun iyi olduğu yerlerden birisi de bu, oynadığımız heroyla ilerledikçe oyun stilimizi de kendisiyle pekiştiriyoruz.

    oyunun farklı olduğu yerlerden biride kuleler de cephane sisteminin olması belli bir atıştan sonra kulelerin cephane tükeniyor ve bir zaman sonra tekrardan dolarak aktif hale geliyorlar.
    support olarak bi sınıf hots da mevcut ve bence olmazsa olmazlardan genellikle oyun mass combat olarak geçtiği için supportlar oyunun her anın da iş yapabilecek kapasitedeler.

    alpha zamanında çok oynamıştım daha sonrasın da oyuna bakmaya pek vaktim olmadı. baya bir değişiklik gelmiş olabilir işin özü blizzardın karakter havuzunu anlatmaya gerek yok benim nezdim de oyunu en cazip kılan özelliklerden biri de budur ve ayrıca yıllardır kaybolup gittiğimiz blizzardın eşsiz dünyalarında -diablo, wow, warcraft, starcraft- her biri ayrı geçmişi olan karakterleri yönetmek .her mobanın can alıcı noktası kesinlikle takım oyunudur arkadaşlarınızla oynayarak eğlencenizi dörde katlayabilirsiniz.
    an itibariyle 4 adet beta keyim mevcuttur. isteyen arkadaşlara gönderilir.

mesaj gönder