1. öncelikle yorumlarınızda haklısınız, katılıyorum ama tecavüzcüyle evlendirme önergesi başlığı yanlış. önerge evlenilmesi durumunda olacaklardan bahsediyor. yani a kişisi k'ye tecavüz ettiyse devlet eliyle bunları evlendirelim demiyorlar. yani en azından bunu demiyorlar, siz de susun akıllarına getirmeyin.

    "16/11/2016 tarihine kadar" diye bir ibare var. yani şimdiye kadar işlenmiş suçları kapsıyor, geriye dönük bir önerge. tabi aynısının sınırsızını da yapar bunlar bu tutarsa.

    diğer ilginç nokta, "suça azmettiren, işlenişine yardım eden kişiler"in de aklanması. yani a kişisi bir kızı kaçırdı bağladı, k kişisinin evine götürdü, p kişisinden yüklü miktarda para alıp kıza tecavüz etmesine izin verdi. p, kızla evlenirse a,k,p üçlüsüne yaptırım uygulanmıyor.

    anlayacağınız bizim akpli büyüklerimizden biri, bir başka akpli büyüğümüzle beraber bir kıza tecavüz etmiş. kızı korkutsak, suspayı falan versek, ikisini evlendirsek, bizi salar mısınız diyorlar.
    inançsız bir insan olarak dileğim umarım tanrı vardır da sonsuza kadar beraber cehennemde yanarız. bunlar yandıkça benim içim ferahlar zaten.
    bozuk

mesaj gönder