1. selam sevgili dostlar!

    sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim: bana gitar lazım. aranızda çok gitarcı var biliyorum, gitara başlarken aldığınız daha sonra sizi kesmeyen ve bir köşede mahzun duran gitarlarınıza talibim.

    bugün gitar kursuna gittim. her zamanki tayfaya ilaveten iki de ufaklık vardı 12-13 yaşlarındalar sanırım. gayet yetenekliler benden güzel çalıyorlar. hatta birisi baktım ders arasında satranç tahtasıyla uğraşıyor "gel oynayalım!" dedim, oynadık, fena da oynamıyor. çok da tatlı çocuklar. neyse dersten sonra hocayla konuştuk, meğer çocuklar yetiştirme yurdundan geliyormuş. kimseleri yok. içim parçalandı. pırıl pırıl çocuklar, yaşıtları saçma sapan işlerle uğraşırken onlar gitar çalıyor, satranç oynuyor.

    sonra laf lafı açtı hocaya "ben onlara alırım gitar." dedim. şimdi mesele şu ki, almışken ikisine de almak gerekir. kıytırık gitarlardan da almak istemiyorum. iyi markaların düşük modellerinden almayı düşündüm ama 2 tanesini alacak param yok.

    hulasa, elinizde kullanmadığınız gitar varsa bu çocuklara verseniz harika olur. en azından bir gitar bulsak ikinciyi ben alırım. he gitar gönderme imkanınız yoksa marka, model tavsiyesine de açığım. nitekim ben pek anlamam.

    güveniyorum size desperadolarım benim!

    güncelleme: hala bulamadık gitar.
    güncelleme 2: biraz önce sipariş verdim, rodriguez marka bir gitar aldım. ufaklık beğenir umarım. yalnız koskoca sözlükte bir (1) kişi hariç kimse ses vermedi. hayal kırıklığına uğrattınız beni ponçikler.

mesaj gönder