1. burası da tam bir ağlama duvarına döndü anasını satayım. aynen şöyle.
    ağlayan ağlayana. vay efendim beni beğenmiyorlar. abi beni eksilediler şunlara bir şey söyle. buranın en kültürlüsü benim, dünyayı benim gibi kültürlüler kurtaracak ve bu kurtulma hareketini bir youser olarak ben tam bu başlığın altından başlatacağım havaları.
    nedir yani neden?

    bir maç yorumunu artılamak ya da bir kitap yorumunu eksilemek suç mu oluyor? ya da şöyle soralım; siz yazdığınız bir yorumu totonuz okşansın diye mi yazıyorsunuz? deby'e girmeyiver. neden bu deby olayı insanlara bu kadar koyuyor anlamış değilim. ayrıca iki eksi oy yedi diye niye ezik hissediyorsunuz? senin yorumun da zülfiyare dokunsun ne olacak yani? ben zülfiyare dokunan yorumlarımı seviyorum üstte duruyorlar, kaybolup gitmiyorlar en azından.(*:swh)

    bir de şu gruplaşma olayları var. bazı insanların ortak zevkleri var belli ki. bu zevkler etrafında toplanmak bunlara odaklanmak suç mu? birbirine sarılarak yanan kız çocukları için "aydınlığa çıkılmıştır." yazanları yalıyorsunuz ama? kimse sesini çıkartmıyor bu duruma ama iki yorum zülfiyare dokununca rörörörö.

    şimdi başka bir sıkıntıya geçelim. öncelikle açın lütfen bunu.

    hah bak orada bir engelle butonu var yuvarlak olan ve üzerinden çizgi geçen. bir şeyin üzerinde çizgi varsa o büyük ihtimalle engelle anlamındadır ve lütfen yandaki adam gibi alık alık bakmak yerine ona basın. tek tıkta sağ üstte "başlık engellendi" yazar. ha oldu ki idrak edemediniz bir daha bastınız bu sefer "olm geri zekalı mısın engelledik ya işte" anlamına gelen "başlık zaten engelli" yazısı belirir. garanti oldu işte. neyse. yani bu işlem ile istemediğimiz başlıkları görmemeyi başarırız. vallahi yaptık az önce. başardık. belki de youreads tarihinin en gizli olmamasına rağmen en önemli bilgisini sizinle paylaşmış olabilirim eheh.

    totomu biraz okşayıp +15 beğeni ve +5 fav yaparsanız, başka bir gizli olmayan ama önemli olan bilgiyi sizinle paylaşacağım. çünkü en prenses benim ve en çok ben beğenilmeliyim.(*:swh)

mesaj gönder