1. böyle bir konuda meta sözlük zamanında ''bythemali'' adlı bir alçak yüzünden çok sorun yaşamıştık. bu vatansever çakma yazar yine böyle bir patlamada başına bir şey geldiği ve hastanede yattığı için dua istemişti başkaları aracılığı ile ama sonradan anlaşıldı ki hepsi yalan dolan imiş. en hassas durumları bile sırf ilgi çekmek için kullanan karaktersiz olduğu geçte olsa anlaşılmıştı.

    en son söyleyeceğimi ilk başta söyleyerek olaya giriş yaptım. şimdi sözüm meclisten dışarı yukarıda verdiğim örnekte bulunan hain kahpeler yüzünden neye inanacağımızı şaşırmış haldeyiz bundan mütevellit eğer bu olay gerçekse ve bu durumu sözlüğe taşıyan arkadaşta buraları okuyorsa irtibat adresi yahut rahmetlinin bilgilerini yazarsa hem herkesin kafasındaki soru işareti kalkar hem de isteyen ailesine destek olur hatta yapabileceğimiz bir yardım varsa toplaşıp yapmaya çalışırız.

    ben yine de ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. huzur içinde yatsın. umarım bu son olur insanlarımızı böyle kahpece saldırılarda kaybetmeyiz.

mesaj gönder