1. öldürmez de güçlendirmez de. duydum çok; vuranı da kendini keseni de, öleni de ikinci üçüncüye doğanı da, güçlendim diyen puslu uzaklaşmış gözleri de. ama aşk acısı yapmaz bunu. o sadece göğsüne oturan bir his, nasıl karşıladığın sensin, benim. bazen karşımıza alırız, bazen kucaklarız.
    giden gider, gitmiştir artık; bir şeyler geçmiş, geride kalmış olur. yaşam gibi, nasıl herhangi bir şey nasıl geride kalıyorsa bir şeylerin sonu olması olduğunu, senin de biteceğini; o kadar da cidden yaşıyor olsan da bir gün s.. gideceğini fark etmen. kafanı duvarlara da vursan, kabul edemeyeceğin bir şey haline gelir hepsi. aşkını kaybedersin, ölür gibi olursun. o zaman en tatlı ve en acı yanılgıya düşersin, daha çok seversin. ama artık bir hiçi seversin ki, kabul etmeyesin, bir şeyler geçmiş olmasın.
    tüm bu hiçlik basar da basar. geçmiş olsun.
    ama bir güzelliği vardır. kim olursa olsun, o göğsünü sıkıştıran şey var ya, karşında sana sarılan herhangi bir insanın evladında da varsa o an o sarılmayı unutamazsın. ister bir rakı masası, ister bir caminin avlusunda, ister mahalleden bir kara kaşlıyla

mesaj gönder