1. iki yetişkin kişinin arasinda bu iki kisinin bilinçli iradesi ile gelişen hiçbir şey kamuyu ilgilendirmez. ismail saymaz kamudan maaş alan ve kamusal kaynaklari kullanan biri olmadigindan hukuki bir sürece konu olmayacak her şey kendisini ve muhattabını ilgilendirir, ismail saymaz arkadaşınizsa bu bilgilerden sonra arkadaşlığınızı sorgularsınız, ancak kendisi gazetecidir ve bizi ilgilendiren kısmı budur. kadın haklarını savunup kadına şiddet uygulamak gibi temel bir yanlış değildir bahsedilenler. özel hayattır.

    zaten turkiyedeki asıl problem de bu, bir kisinin ne dedigine degil nasil giyindiğine, nasil yaşadığına ve dost kabul edilenlere yaklaşımına bakılır, sevmek istemedikleri kişinin hatası kollanır, sevmemek icin sebepler aranır, egolarından cıldıranlar populer kişileri hedef alır populerite hayatlarinda elde edemedikleri en onemli kazanctir cunku, bir de durustligunuzle populer olmuşsaniz vay halinize.

    benzer bir duruma demirtaş da maruz kalıyor, bi ara "ama gezide..." laflariyla nefret uyandirilmaya calisilmasi gibi, bi ara ssö'nun her duruma dogru yaklasimi insanlari cildirtmisti da bi yerde bi haksizlik olsa "yaa bak sirri bu konuda sesini cikarmadi" deniyordu.

mesaj gönder