1. bazılarının sadece yermek için tekrar tekrar üye olduğunu düşündüğüm site.

    gülüyorum aslında. metada yazarken de "meta elden gidiyor." diye ağlanıyordu. ekşide yazıyorum, ekşi de elden gitti. youreads de elden gitti diye ağlanıyor.

    bugün bir yazarın nickaltında da belirttiğim gibi, troll olarak görülen adamlara bu kadar takılmak yerine herkes bildiği konuda bir şeyler yazsa, şu an o arzu edilen noktada olurdu. ama hayır, birileri sizi kaşıyor, siz de oyuna geliyorsunuz. gidip o adamları ünlü yapıyorsunuz.
    (bkz: aferin)

    ayrıca künefe güzel bir tatlıdır ve ülkemizin kültürel tatlılarında yeri vardır. baklava da öyle. milli değer değil mi bunlar? elin yunanlısı baklava ile alakalı "bizim eserimiz. bok yiyin." dediği zaman hepiniz milliyetçi kesiliyorsunuz. gelmiş hala künefeye bok atıyorsunuz. oturun kalkın künefe için dua edin.

    bireylerden değil, eylemlerden konuşalım. yok mu arkadaşım mars ile alakalı yeni haber?
    yok mu bir allahın kulu gidip izlemedi mi star wars'ın yeni filmini bu sitede?
    içinizden beri bugün bari un kurabiyesi başlığına yazsın. yok mu?
    gidin biraz kitap başlıklarına yazın.

    varsa yoksa, youreads itiraf, youreads, birinlerinin nickaltı.
    tamam bunları da yapın, ama bunları yapanlara değil, sinema, kitap, tiyatro başlıklarına yazanı, yemek başlıklarına yazanları, kısacası kültüre katkıda bulunanları oylayın. onlara deyin ki "biz seni görüyoruz. senin yazdıklarına saygı duyuyoruz."

    yemin ederim gelip gidip ergen ergen lale oldum, yok lale yaptılar, yok lale yapmadılar falan filan. lale olan adam lale lale kalmıyor ki. hop yeni hesap. geliyor kaldığı yerden devam ediyor. onlara bu gazı siz veriyorsunuz.

    misal ekşi sözlükte troll başlıkların altına alakasız girdi girme kampanyası var. insanlar güzel güzel yemek tarifi veriyorlar. bi deneyin, eğlenirsiniz.
    ağlamayın arkadaşlar. hiçbir şey sonsuza dek sürmüyor. youreads de sürmüyor. meta uçurulmadan 10 dakika önce meta zirvesi düzenleniyordu mesela.

    o yüzden, dertlenmeyin bu kadar. herkes bildiğini yapsın. kimin ne olduğu zaten belli.

mesaj gönder