1. farkli dilleri konusuyorsaniz bunun mumkun olabilecegini dusunmuyorum ki zira kimse dusunmuyodur. kultur farkliligi bu isin icinde ki en temel farklilik. ve bu temelin yaninda var olan bir kac sutun da bulunmaktadir. mesela konusulan dilin yeterli derecede biliniyor olmamasi gibi gibi.

    deniyorum. anlatmaya calisiyorum ama surekli siciyorum. bi' kiz arkadasim var. (hatta suan su satirlari yazarken video gorusmesi yapiyoruz aslinda daatlerdir yapiyorduk da son2 saattir uyumus durumda.) yasadigi sehirle aramda 1 saatlik mesafe var. haftada 1 anca gidebiliyorum. bazen benim maddi yetersizligim bazende is saatlerimizin uyusmamasi.

    neyse. iste duygulardan bahsedicez.(cok guzel uyuyor romantikligine girmek istiyorum ama ders calisirken uyudu allahsiz!! lehce ogretiyor bana!) ulan onun da uzun sureli bir iliskisi olmus benimde. benimde sevgilime dair dovmem var onun da. ikimizde dovmelerimize anlamlar yuklemisiz. ulan anasini satim lan biz bu duygulari tam anlatamiyoruz. yani su su sebeblerden yaptirdim soyle hissetmistim boyle yasadim ama duygusal cagrisimini dillendiremiyorum. evet bu benim dilimin eksikligiyle ilgili belki de ama

    neyse. okumadiginizi umuyorum.

    sevin. sevilin. hasret kalin. duygularinizla yasayin ama aklinizi kaybetmeyin.

mesaj gönder