1. istisnasız her gece rüya görüyorum ve bazı rüyalar seneler geçse de hala aklımda olabiliyor. bazen rüya görmek istemiyorum çünkü çok gerçekçi oluyor beni alt üst ediyor.

    biraz önce aniden uyandım normalde rüya görürsün eğer olumsuz ise oh be rüya imiş der rahatlar insan. normali budur. ama bende o etki hemen kırılmıyor. o kadar gerçekçi oluyor ki dusunmeden edemiyorum. hatta garip gelecek ama bazı rüyalar bazen cidden yaşandı mı gerçek mi rüya mı diye sorguluyorum :( bunun içinden cikamadigim bile oluyor. ve bu uykuda değil gün içinde oluyor.

    ne diyordum ben, az önce yine aniden uyandım. gerçeğe çok yakınını gördüm ve onun şoku ile uykum kaçtı. kabus ya da +18 değil sadece gelecekte olacak bir yüzleşmenin provasını yaşadım tabi asıl olayın yanında absurd bir sürü şey vardı. örneğin 80 yaşındaki babannem bisiklet sürüyor ve ben de yanındayım. bunu yadırgamadığım gibi birde kadına yol vermeyenlere çıkışıyorum ayip değil mi diye. yine de yüzleşme ne absurd ne de çok yüzey değildi birebir bir diyaloğun rüyaya yansıması idi. konuşmalar hala aklımda bu kadar gerçekçi olmak zorunda değildi. sanırım bütün gün bunun etkisinden çıkamam. istisnasız her gece rüya görüyorum ve bazı rüyalar seneler geçse de hala aklımda olabiliyor. bazen rüya görmek istemiyorum çünkü çok gerçekçi oluyor beni alt üst ediyor.

mesaj gönder