1. merhaba arkadaşlar
    ben muhammed öğretmen; 21yaşında ilk görev yerim olan sevin fatih okuluna geldiğim zaman , çocuklar için güzel bir kütüphane yapmak istedim . hayal gibi birseydı. niye hayal diye sormayın burası merkeze 180 km uzaklıkta bir köy okulu , kışın yollar kapalı, öğrencilerin tamamı taşımalı sistemle geliyor. çocuklarımın maddi durumları kötü, akranları ile aynı şartlarda değiller. hiçbirsey yokken sadece hayal ettik bizim amacımız kütüphane kurmaktı ama şimdi hem kutuphanemiz var hemde bütün çocuklarımın defter, kalem silgi , test kitabı, ihtiyaçları tamamlandı.
    ben normalde pek duygusala bağlamayan biriyim ama her kargo geldiği zaman çocukların yüzündeki mutluluğu gördüm ya işte o zaman hayatımda ilk kez ağladım ben . ama mutluluktan oldu youreads ailesine sonsuz teşekkürler sunarım. şimdi öyle bir kütüphanemiz var ki ilçede ki tüm okullarda örnek olarak gösteriliyor. bunların hepsi sizin sayenizde oldu artık bir okulunuz var bilmenizi isterim . yolu kahramanmaraş a düşen olursa okuluma her zaman beklerim .ihmal etmeyin beni :)) artık burda sizinde çocuklarınız var sevgiyle kalın hoscakalin.
    not; atatürk seti gönderen arkadaş iyiki varsın kütüphanenin baş köşesine ulu önderin resimleriyle kitaplarımızı dizdik çok mutlu olduk . sevin fatih ortaokulu kütüphane kampanyası

    resimleri atmak için sabırsızlanıyorum ama nasıl atılacağını bilmiyorum , hayrınıza bana bir öğretin. :))

mesaj gönder