• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.00)
it's always sunny in philadelphia
günlük hayatta hepimizin yaşayabileceği oldukça absürt olan durumlara farklı bir bakış açısıyla yaklaşan it’s always sunny in philadelphia, dört yakın arkadaşın hayata bakış açılarını seyirciyle paylaşıyor.

dizinin kahramanları olan dört arkadaş philadelphia’da bir irlanda barı işletmektedirler. kendilerine fazlasıyla güvenen ancak yapmaya çalıştıkları hiçbir şeyi başaramayan bu dört kafadar, sahip oldukları çarpık bakış açıları ve hayattaki kararsızlıkları yüzünden başlarını sürekli derde sokmayı başarıyorlar. ahlak duyguları olmayan mac, charlie, dennis ve dee yaşama oldukça günübirlik ve yüzeysel yaklaşmaktadırlar. sorumluluk almaktan her zaman kaçtıkları için, başlarını sürekli belaya sokmaktadırlar ve hatalarının sorumluluklarını asla almayı düşünmemektedirler.

oldukça farklı bir hikayenin işlendiği it’s always sunny in philadelphia’yı izlerken kahramanlarımızın yaşadıklarını ve hayat felsefelerini fazlasıyla sorgulayacaksınız. başrollerini charlie day, glenn howerton, rob mcelhenney ve kaitlin olsen’ın paylaştığı oldukça sıra dışı bir hikayeye sahip olan diziyi izlerken sık sık kendi yaptığınız hatalara geri dönebilir, hatta kendinizi kahramanlarımız ile yeri geldiğinde özdeşleştirebilirsiniz. oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan it’s always sunny in philadelphia’nın bağımlısı olacaksınız.
  1. eğer başlamayı düşünüyorsanız the gang goes jihad^:s02e02^, the nightman cometh^:s04e13^, Mac and Charlie: White Trash^:s06e05^, How Mac Got Fat^:s07e10^, Thunder Gun Express^:s07e11^, Reynolds vs. Reynolds: The Cereal Defense^:s08e10^, Mac Day^:s09e10^ ve The Gang Saves the Day^:s09e06^ bölümleri, dizi hakkında fikrinizin oluşmasına yardımcı olabilir.

    science is a liar sometimes.

mesaj gönder