1. kendimi taraf hissettim. açıklama isteği duyuyorum malesef.

    sabah bu başlık "bekaretini sünepeye vermiş kız hüznü" idi. başlığı açan kişi de sözlüğe iki gün önce gelen birinin bile trol olduğunu bileceği bir yazar. yazdıklarını okuduğumda başlığa erkeklerin 100 dolarlık kaliteli eskortlarla ilk deneyimini yaşadıkları için bu hüznü anlayamayacaklarını ifade eden bir cümle yazacaktım cümleyi toparlayamadım o an ve vazgeçtim.

    sözlüğe tekrar geldiğimde benim okuduğum girdiler silinmişti. girdileri okuduktan sonra hissettiklerimi yazdım ve bir şekilde ilk girdiyi eleştiren bir yazı oldu arkasından bana karşı yazılmış gibi duran girdiyi görünce esas başlığın ilk girdisini yazardan isteyip bir kaç kere daha okudum kimseyi hedef aldığıyla ilgili ya da bekareti önemseyen değerli gören bir tarafı olduğuyla ilgili bir şey yok. kimsenin kendi ilişkisinden bahsetmesini gerektirecek bir şey de yazmıyor.

    "kadın ahlakı" "erkek ahlakı" gibi iki ayrı kavramdan zaten bahsedemeyiz. benim gözümde "ben ilk seviştiğimde 15 yaşındaydım" diyen adam ne kadar iğrençse "ben ilk seviştiğimde 16 yaşındaydım" diyen kadında o kadar iğrençtir. "o kızla seviştim ama evlenmicem ama evlenebilirim de" diyen adam ne kadar iğrençse "ilk seviştiğim adamla evlendim ama evlenmeyebilirdim de" diyen kadın da o kadar iğrençtir. bir erkek bunları anlattığında tepki gösterip kadınları baskılayamazsınız istediğimizi yaparız demek iki yüzlülüktür.

    tam tamına 6 kilo 800 gramlık beynimi kullanarak diyorum ki; her birey özgürdür. istediğini yapar, istediği yere gider, istediğiyle sevişir, istediğini giyer ama bence kurbağa yemek iğrenç bir şey.

    aynı başlığa ikinci bir girdi giriyorsam bilgi de içeren bir girdi olsun.

    öncelikle ilişkiye istediğiniz yaşta giremezsiniz. 18 yaşından küçükseniz -tek taraf ya da iki taraf da- bu istismara girer.
    bu girdiyi yazmama sebep olan girdide de bahsedildiği gibi rıza önemli. kimse sizi istemediğiniz bir şeye zorlayamaz.
    bekaret kaybedilmesi ya da saklanması gereken bir şey değildir. istediğiniz zaman istediğiniz şartlarda yaşarsınız. evlenmeyi beklemek sizi "kezban" yapmadığı gibi evlenmeden olması "orospu" olduğunuz anlamına gelmez.
    ilk ilişkide taraflardan birinin tecrübeli olması her zaman daha iyidir fakat birbirlerini seviyor olmalarından daha önemli değildir. bence sevdiğiniz insanla yaşayın başkalarıyla değil.
    kadın için vajinusmusla karşılaşıbilir psikologa ya da psikiyatriste gitmekten çekinmeyin, aşırı kanama ya da yırtılma gibi durumlar olursa acile gitmekten çekinmeyin. erkekler için böyle ekstrem durumlar var mı bilgim yok.

    bekareti vermek konusuna gelince bekaret verilmez kaybolur bozulur evet kaybolur. mesela bakir bir koya gidip büfe açarsanız yanına bir kaç şezlong koyarsanız koyun bakirliği kaybolur koy bozulur, bekaretini vermez kaybeder. yanlış düşünüyor olabilirim düzeltmeye açığım.

    bir de böyle uzun uzun yazarken aklıma siyasi ya da sosyal olarak çok uyuşmadığım ama eserlerini beğendiğim m. akif ersoyun
    "medeniyet açıp saçmaksa bedeni
    desenize hayvanlar bizden daha medeni" dizeleri geldi. ne alaka diyebilirsiniz ama bence çok alaka.
    tuvalet eğitimini yeni alan çocuklar var bir de. en büyük başarıları boşaltım sistemleri üzerinde söz sahibi olmak. bunu her yaptıklarında elinizden tutup çekiştire çekiştire yanına götürür bak bunu ben yaptım bezime yapmadım tuvalete yaptım diye gösterir. hadi şimdi sifonu çekelim ellerini yıkamış mıydın olsun tekrar yıka sen ellerinde mikrop kalmasın sifona dokundun.
    annelerine not: sorun değil o şimdi onun en büyük başarısı zamanla geçer çok normal bu.

mesaj gönder