• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.38)
sherlock
bbc one kanalından yeni bir mini seri dizisi: sherlock!geçtiğimiz sene sinemada büyük beğeni bulan sherlock holmes mini dizi olarak bbc one’da yeniden hayat buluyor. sherlock holmes’ü benedict cumberbatch ve sadık yardımcı olan dr. watson’ı ise martin freeman canlandırıcak. kadronun devamında bayan hudson’ı una stubbs, müfettiş lestrade’ı rupert graves ve molly hooper’ı louise brealey rolünde karşımıza çıkacak.
  1. son derece şahane bir görselliğe ve oyunculara sahip dizi.

    son sezonun son bölümüne kadar her şey yolundaydı aslında.

    !---- spoiler ----!

    eurous denen kardeş fikri bana pek sıcak gelmedi açıkcası. hadi mycroft bir süredir bir doğu rüzgarından bahsediyor olsun. ama beş yıl önce moriarty gitmiş, kardeşle beş dakika konuşmuş gizli, mycroft buna seyirci kalmış, o beş dakikada bize bir buçuk saat gidecek sahne ayarlamışlar kızkardeşle, moriarty.

    ya john'un hanımına bile üç bölüm ayırdınız amk, bu kadar muhteşem zeka diye anlatılan kadına bir bölüm ayrıldı onda da ben bir zeka parıltısı göremedim. göremediğim gibi sherlock'la mycroft'u da onun seviyesine çekebilmek için aptal rolü verdiler resmen. üç bölüme yayarak geniş geniş anlatsalardı keşke. bir de kızın olayını neden orada kapalı olduğunu, işlediği herhangi bir suçu göremedim sanırsam, çocuklukta birini kuyuya atmak dışında. hani öyle ulusal dengeleri değiştirecek kadar ingiliz hükümetinin gözetiminde olacak bir karakter gelmedi bana.

    !---- spoiler ----!

    umarım devam eder ve günlük sorunları olan, zekice cinayetleri çözen sherlock haline döner.

mesaj gönder