1. hala dokunulmazlığı devam eden vekilin gecmise yönelik kaldırılan dokunulmazlığından dolayı giydiği hüküm ertelenir, çünkü dokunulmazlığı mevcut durumda devam ediyor ve tutuklanamaz. en başta ihlal edilen husus budur. anlayan varsa aydınlatsın.

    davaya konu örgüt propogandası dedikleri ise " sırtımızı rojava direnişine, pyd'ye dayadık" demesidir. evini toprağını ışid gibi bir düşmana karşı korumak terörizmse ışide karşı savaşan herkes teröristtir. kaldı ki terörist dedikleri pyd lideri salih müslim ankara'ya defalarca görüşmeye gelmiş protokolle karşılanmıştır. o dönemde söylenmiş sözdür, bu karar emsal gösterilerek çok sayıda hükümet yetkilisinin vekilliği düşürülebilir. peki kim yapacak bunu, kimse yapamaz. cünkü ortada bağımsız bir mahkeme yok.

    herkes bu hamlelerin referanduma yönelik oldugunu, hayır diyen mhp seçmenini kendine çekmek için olduğunu, 7 haziran korkusunu iliklerine kadar hissettiklerini biliyor görüyor, meşruluğunu yitirmek halk ile değil hak ile olur. halk yuzde yuz oy da verse haksızsınız, evrensel hukuk önünde meşru degilsiniz.

    edit:bu arada bir kararı onaylaması 5 yıl süren yargıtayın hızı şaşırtmamış mıdır kimseyi?

mesaj gönder