1. günümüzde türkiye baz alındığında sinema biletlerinin fiyatlarına şaşırmadan duramıyorsunuz. bazen salon büyüklüğüne göre, bazen konum sebebiyle fiyatlar değişip duruyor ancak insanı sinemaya gitmekten soğutan fiyatların yüksekliği benim gördüğüm kadarıyla asla değişmiyor.

    roland isimli youser'ın şu gönderisinden sonra böyle bir başlık açma fikri geldi aklıma. sizlerden istediğim, bildiğiniz, hesaplı ve günümüzün cidden film tadında filmlerini getiren sinema salonları hakkında lokasyon ve fiyat gibi bilgiler vererek bu dertlerden müzdarip vatandaşlarımızı, bu yerlere yönlendirmeye yardımcı olmanız.

    mesela ben, istanbul'un avrupa yakasında bu tür sinema salonları aramaktayım. bulduğum gibi de kriterler açısından burada sizlere sunmaktan çekinmeyeceğim. ya da belki siz bulmama yardım edersiniz. bu sayede bir anlamda da yerel sinema salonlarına desteğimizi arttırabilir ve bu sektördeki tekelleşmeye de minik bir darbe vurabiliriz.

    edit: başlık ahanda buraya taşınmış. ben sürekli yerel sinema salonları şeklinde aradığımdan bulamamışım ancak fikir çoktan akla gelmiş ve listeler yapılmış bile. yazarlara teşekkürlerimi sunuyorum.

mesaj gönder