1. ak partinin iktidarda olduğu her sene yapılan bütün sınavların tamamı şaibelidir.

    bu sınav ve öncekiler hatta yapılacak olan sınavlar dahi güvenilir değildir. bunlar değil mi 2010 yılında binlerce insanın sabah akşam ''kopya var hakkımız yendi'' demesine rağmen; ''ben tatmin oldum kopya yok'' diyen ve yıllar sonra ''kandırıldık'' aslında kopya varmış diyerek pişkin pişkin ortaya çıkabilen insanlar.

    reissssss rte ise; ''kpss son derece temiz ve başarılı gerçekleştirilmiştir.'' diye açıklama yapıp sonraki yıllarda olayı paralel yapıya bağlamış ve işin içinden bir güzel sıyrılmıştır ama zamanında ''ösym ve ali demir'i eleştiren şerefsizdir'' diyen de kendisidir. bunlar unutulmasın lütfen iyi okuyun geçmişte yaşananları atlamayalım.

    yani demem o ki yıllarca fetö ile el ele sorular sızdırıldı sadece öss yani ygs-lys gibi türlerde değil ösym tarafından yapılan her türlü sınavda yapıldı bu. o yüzden ne desek ne yapsak boş bu adamlar babalarının çiftliği gibi at koşturuyor. elimizden gelen tek şey bunların hesabını sandıkta sormak.
    16 nisanda ve ondan sonraki seçimlerde bu yapılanları unutma! hakkının yendiğini unutma! aklınla dalga geçilmesine izin verme!

mesaj gönder