1. uzun zamandan sonra merhaba sözlük! son yazdığımdan bu yana çok şey değişti. en basitinden bir yaş daha büyüdüm. artık 18 bile bitiyor. sana anlatacak çook şey biriktirdim on sekiz'im ile ilgili..

    ennn agresif yaşım, insanlarla geçinememek bir nevi hobim oldu. ailemle bile en uç tartışmalarımı bu yıl yaşadım. böyle yaparak insanları ürkütüyordum -ki bu hoşuma da gidiyor, yalan yok- ama görüntüm bu durumla paralel olmadığı için pek zorlanmadım sosyal hayatımda ve 18'in son demlerinde hala böyle olduğumu biliyorum ve bunu önermiyorum.

    kendimi çok tanıdığımı zannetme yanılgısına düştüm. genel itibariyle kimsenin söz ve öğütlerini dinlemedim. bilmiyorum belki de fazla başına buyruk davrandım, kendimden hiç ödün vermedim. bunlarla tabii ki övünmüyorum, şimdi annem akla aykırı bile olsa ne söylese bir bildiği vardır diyor ve susuyorum. son cümle dışındakileri de önermiyorum.

    hayatımda en çok kitap aldığım yaşımdı, gerçek bir istifçi oldum. beş kuruşsuz gezdim ama kelepirden decameron sipariş ettim. pişman değilim ama önermiyorum da.

    çantamla dünyayı dolaşma hayali kurarken ertesi gün bir işe girdim. maaşımı aldığımda -ilk kez kendi paramı kazandığımdan- çok şaşırmıştım. bi insan bundan daha fazla ne yapabilir ki diye düşünmüştüm. böylece kariyer planlamamın zirvesine para kazanabilmeyi koydum, kariyerimi zirvede bırakmayı da garantilemiş bulunmanın sevinciyle. *:swh* çalışmayı kesinlikle öneriyorum.

    çok şanslı bi yaştı. sevildiğimi iliklerime kadar hissettirdiler. tabi ben tüm yabanlığımla sevgiden bihaber itiverdim herkesi. pişman değilim ama önermiyorum.

    biletler istifledim, hediyeler aldım, hediyelere maruz kaldım, yalnızlığa zaaf geliştirdim, kendimi herkesten çok eleştirdim, özsaygımı yükseltmenin ve kendimi sevmenin hazzına ulaştım. yaşamı oyuna dönüştürdüm ve keyfini sürüyorum.

    on sekiz yaşımı çok sahiplendim, esasen en güzel senelerimden birini yaşadım. içindeyken de kıymetini bildim ve kendimi hem çocuk hem yetişkin bi kadın gibi hissettim. şimdi 19 un adı bile büyüyorsun'a yetiyor. pek hoşlanmadım. önermeye açık.

    velhasılı kelam on sekizi öneriyorum. hangi yaşına dönmek istersin diye sorsalar gelecekte, bu yaşımı seçerim sanırım... hiç bitmesen, hiç büyümesem keşke.
    creep

mesaj gönder